0
Comanda mea
Preferințe
Adaugă produse la dorințele tale
Comparație
Adăugați produse pentru a compara

Rîșniță pentru cafea EUREKA „MIGNON”

În stoc
Articol: ID999MARKET_6178383
9 000 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Ridicarea de la magazinul nostru este gratuită.

Livrare prin Nova Poshta — 55 lei

Prin curier în Chișinău — 80 lei

Mai multe informatii

  • Cash
  • Card

Garanția producătorului 12 luni

Descriere

Silent Technology - măcinare silenţioasă oricunde: la cafenea sau acasă. Soluția exclusivă împotriva vibrațiilor reduce zgomotul de măcinare cu aproximativ 20 dB comparativ cu o râşniţă convențională și deschide calea pentru un nou mod de măcinare a cafelei: precis și silențios.

Sistem ACE - Anti-Clumps & Electrostaticity. Conceput pentru a preveni dezvoltarea bulgăraşilor de cafea și pentru a elimina încărcarea electrostatică a cafelei măcinate, sistemul ACE este numitorul comun în toate râşniţele EUREKA de tip on-demand. Datorită acțiunii sale de reglare asupra cafelei măcinate la ieşire, sistemul ACE asigură curățenia în jurul râşniţei și consistența dozei.

Espresso & Brew - Proiectare specială a discurilor de măcinare, potrivit atât pentru Espresso, cât și pentru metode alternative. Designul special al discurilor, conceput de inginerii EUREKA, oferă o tehnică de măcinare potrivită pentru pregătirea atât de cafele Espresso, cât și a cafelelor relizate prin metode alternative.

Furcă All-purpose "Hands-Free" - util, robust și ușor de reglat. Datorită geometriei specifice și a suportului reglabil, furcă EUREKA este ideală pentru orice fel de portafiltru și permite barista să realizeze alte operații în timpul fazei de măcinare.

Sisten Stepless de reglare micrometrică (patentat de EUREKA) - asigură precizie de setare incomparabilă și salvează timpul și cafeaua. Sistemul de reglare fără puncte de oprire, singurul care se bazează pe repoziționarea discului de măcinare inferior, garantează performanțe incomparabile de măcinare și permite efectuarea operațiilor de întreținere fără a pierde setarea de măcinare.

Maintenanta "High Speed" - Operații de întreținere ușor efectuat. Compoziția mecanică tipică a setului discuri de măcinare, care poate fi demontat eliminând doar 9 șuruburi, permite înlocuirea și curățarea rapidă a discurilor, precum și o economie remarcabilă de timp și cafea.

Spre vârf