Aparat cu capsule Nespresso Essenza MINI

2750 lei
2750  lei/lună

Ridicarea marfei din oficiu

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Espressor capsule Nespresso Essenza Mini Limited Edition, 1260 W, 19 bar, 0.6 L, Negru.
Nespresso este un brand de lux, recunoscut în întreaga lume, pentru calitatea excepțională a cafelei și a aparatelor de cafea.
Istoria brandului Nespresso a început în urmă cu mai bine de 30 de ani, cu o tehnologie revoluționară: ambalarea în porții individuale, în capsule, a cafelei de cea mai înaltă calitate, odată prajită și măcinată și realizarea unor espressoare ultraperformante de mici dimensiuni, astfel încat iubitorii de cafea să poată prepara acasă, cu cea mai mare ușurință espresso sau lungo, aidoma celor preparate de cei mai iscusiți barista.
Sistemul creat de Nespresso a redefinit și revoluționat felul în care milioane de oameni se bucură de cafea în zilele noastre. Această inovație a modelat cultura mondială a cafelei.
Datorită inovației și înaltelor standarde de calitate, Nespresso a evoluat, de la a fi pionierul cafelei proaspat măcinate ambulate în porții individuale, către brandul super premium de cafea apreciat de cei mai exigenți cunoscători în ziua de astazi. Capsulele de cafea Nespresso, conțin cafea prăjită și măcinată obținută din cele mai bune boabe de cafea din lume, iar toate espressoarele Nespresso extrag cafeaua sub presiune de 19 bari.

Specificații principale
Brand
KRUPS
Tip de cafea
capsule
Dimensiuni (ÎxLxA), cm
8.4 x 33 x 20.4 cm
Greutate (kg)
2.3 kg
Putere (W)
220/240
Capacitate container apă (l)
0.6 l
Garanție (luni)
12
Produse similare
SGL JOLLY
3250 lei
Aroma Macchine PLUS - Cialde
3150 lei
SGL SMARTY
3290 lei
Aparat cu Capsule Nespresso Inissia Red
2490 lei
Aroma Macchine AROMA X - Cialde
2880 lei
Produse vizualizate
Aparat cu capsule Nespresso Essenza MINI
2750 lei