Despre noi

BUONO CAFFE - pentru dimineți seducătoare!

Experiența unui brand constă în anii pe care-i are în spate, împreună cu experiența și eficiența dobîndită în timp. 

Buono Caffe este brandul în spatele căruia se regăsesc profesioniști cu experiență solidă în activitatea desfășurată fiind prezenți pe piață înca din 2010.

Avînd în vedere expansiunea domeniului și cerințele publicului, lansarea platformei cu vînzare online www.caffe.md a venit în mod natural, fiind o interfață de comunicare între companie și client. Aceasta pune la dispoziția clienților o gamă variată de amestecuri de cafea, automate și distribuitoare de cafea, espressoare profesionale pentru bar, cît și toate accesoriile necesare pentru ritualul de servire a cafelei.

Scopul primordial al companiei noastre este acela de a anticipa dorințele consumatorilor și de a oferi partenerilor soluții complete, cu avantaje competitive frumoase.

Buono Caffe este compania orientată spre interesele clientului, cu respect și angajament suntem deschiși discuțiilor și prevederile partenerilor de afaceri, cu care ne dorim să dezvoltăm un parteneriat de lungă durată, bazat pe respect și încredere reciprocă. 

Scopul companiei noastre este de a înțelege nevoile clienților noștri, de a veni în întîmpinarea acestora cu soluții, educînd publicul spre un consum echilibrat și sănătos.

Pentru că ne dorim transparență în colobarare cu DVS, suntem onesti și deschiși, de aceea așteptăm feedback-ul clienților, partenerilor, cît și a concurenților ca pe un reper în orientare spre acțiunile viitoare. Pentru noi, să fie cafeaua bună - contează, haideți să o servim Împreună! ;)