0
Comanda mea
Preferințe
Adaugă produse la dorințele tale
Comparație
Adăugați produse pentru a compara

Gaggia Magenta Plus

În stoc
Articol: ID999MARKET_6310203
8 390 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Ridicarea de la magazinul nostru este gratuită.

Livrare prin Nova Poshta — 55 lei

Prin curier în Chișinău — 80 lei

Mai multe informatii

  • Cash
  • Card

Garanția producătorului 12 luni

Aparat de cafea automat multifuncțional cu sistem marca OptiAroma pentru prepararea cafelei espresso ăi a unei game de bauturi pe baza acesteia. Producătorul se poziționează ca un produs din clasa de mijloc din linia Gaggia Magenta Plus din gama anului 2021. Echipat cu un sistem de control digital cu un ecran tactil LCD color. Conceput pentru funcționarea corectă cu cafea boabe și cafea măcinată, poate automatiza complet toate etapele de preparare a cafelei espresso (măcinare, presare a masei măcinate, încălzire a apei, umezire preliminară și preparare).
Echipat cu un aparat manual de cappuccino la îndemână pentru prepararea spumei de lapte necesară pentru cappuccino, latte și latte macchiato.
Filtrul de cafea Gaggia Magenta Plus este echipat cu un termobloc puternic (1900 W) și o pompă italiană de încredere (până la 15 bar). Pe lângă cafea și băuturi de cafea, poate pregăti rapid apă încălzită la 90 ° C pentru prepararea ceaiului sau a preparatelor din plante.
Este posibilă modificarea gradului de finețe al măcinarii boabelor prin râșnița de cafea încorporată cu bavuri ceramice (5 poziții), puterea, volumul și temperatura băuturii finite sunt reglate. O încărcătură completă (250 g boabe, 1,8 L apă) este suficientă pentru a prepara 30-35 espresso standard. Datorită distribuitorului reglabil, poate manevra pahare cu înălțime de până la 150 mm.

Capacitate container apă (l)  1,8
Garanție (luni)  12
Tip cafea  Boabe, măcinată
Capacitate container boabe (kg)  0,250
Putere (W)  1700
Clătirea și curățarea automată a calcarului și a reziduurilor  da
Capacitate cupă reziduuri (porții)  10
Tipul aparatului cappuccino  mecanic
Culoare  negru
Tip  Automat
Producator  Italia
Spre vârf