Gaggia Magenta Plus

Sale
Gaggia Magenta Plus
Gaggia Magenta Plus
8390 lei
8390  lei/lună

Ridicarea marfei din oficiu

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Aparat de cafea automat multifuncțional cu sistem marca OptiAroma pentru prepararea cafelei espresso ăi a unei game de bauturi pe baza acesteia. Producătorul se poziționează ca un produs din clasa de mijloc din linia Gaggia Magenta Plus din gama anului 2021. Echipat cu un sistem de control digital cu un ecran tactil LCD color. Conceput pentru funcționarea corectă cu cafea boabe și cafea măcinată, poate automatiza complet toate etapele de preparare a cafelei espresso (măcinare, presare a masei măcinate, încălzire a apei, umezire preliminară și preparare).
Echipat cu un aparat manual de cappuccino la îndemână pentru prepararea spumei de lapte necesară pentru cappuccino, latte și latte macchiato.
Filtrul de cafea Gaggia Magenta Plus este echipat cu un termobloc puternic (1900 W) și o pompă italiană de încredere (până la 15 bar). Pe lângă cafea și băuturi de cafea, poate pregăti rapid apă încălzită la 90 ° C pentru prepararea ceaiului sau a preparatelor din plante.
Este posibilă modificarea gradului de finețe al măcinarii boabelor prin râșnița de cafea încorporată cu bavuri ceramice (5 poziții), puterea, volumul și temperatura băuturii finite sunt reglate. O încărcătură completă (250 g boabe, 1,8 L apă) este suficientă pentru a prepara 30-35 espresso standard. Datorită distribuitorului reglabil, poate manevra pahare cu înălțime de până la 150 mm.

Specificații generale
Producator
Italia
Tip
Automat
Tip cafea
Boabe, măcinată
Putere (W)
1700
Culoare
negru
Garanție (luni)
12
Specificații tehnice
Clătirea și curățarea automată a calcarului și a reziduurilor
da
Capacitate container boabe (kg)
0,250
Capacitate cupă reziduuri (porții)
10
Capacitate container apă (l)
1,8
Tipul aparatului cappuccino
mecanic
Produse similare
Saeco Lirika One Touch Cappuccino
12000 lei
sale
Gaggia Cadorna Milk
10590 lei
Saeco Lirika Black
10000 lei
sale
Saeco Royal Black
12290 lei
Produse vizualizate
sale
Gaggia Magenta Plus
8390 lei